Over mij

Ik ben Corine van der Laan. Ik ben een ervaren jeugdhulpverlener en kindertherapeut en heb grote passie voor kinderen.

Ik heb 20 werkervaring in de jeugdhulpverlening als (ambulant) pedagogisch medewerker op residentiële- en dagbehandelinggroepen met kinderen in de leeftijd van 2 t/m 12 jaar. In 2010 ben ik afgestudeerd als psychosociaal kindertherapeut bij Bureau de Roos.

Ik heb ruime ervaring in het werken met kinderen en hun ouders. Ook ben ik opgeleid als Video Interactie Begeleider. Ik ben geregistreerd bij de NFG, Nederlandse Federatie Gezondheidszorg en ingeschreven bij de SKJ, Stichting Kwaliteitsregister Jeugd. Ik blijf mezelf ontwikkelen door het volgen van uiteenlopende cursussen en trainingen en door het volgen van intervisie en supervisie.

Mijn missie

Ik ben ervan overtuigd dat elk kind uniek is en zie het als een missie de werkelijke identiteit van het kind zoveel mogelijk ruimte te geven en te versterken zodat zij tot stralende en krachtige persoonlijkheden zullen opgroeien. Ik wil de stem van het kind zijn zodat het kind weer gehoord, gezien en begrepen wordt!

Mijn visie

Vanuit mijn visie dat elk kind kostbaar, uniek en waardevol is, bied ik kinderen die het moeilijk hebben een steun in de rug op een doeltreffende en professionele wijze.

Logo

In het logo van de Spelbus is de zonnebloem verwerkt. Een zonnebloem is stralend en krachtig. Ik gun kinderen dat zij stralend en krachtig in het leven staan!

 


Kindertherapie

Kindertherapie voor kinderen die vastgelopen zijn in hun emotionele ontwikkeling.

Opvoedadvies

Tips en adviezen bij vragen over de opvoeding.